NL/Tour: Communicatie Paginas

From YWAMKnowledgeBase
(Redirected from Tour: Communicatie Paginas)
Jump to: navigation, search
VERTALINGEN - English (en) Nederlands (nl)

Tour de JMEO KB

Grijs Hoofdpagina.png Grijs TP.png Grijs A.png Grijs C.png Grijs HP.png Grijs ZB.png Grijs GP.png Grijs SP.png Oranje CP.png

Dit is de laatste pagina van de tour. Zeker niet de minste: De Communicatie Paginas. De mensen die de JMEO Knowledge Base bezoeken, lezen, delen, en verbeteren maken deel uit van een gemeenschap en daar maak jij dus ook deel vanuit. Om ons te helpen met communiceren en interactie hebben we deze pagina gecreeërd.

Heb je vragen of suggesties zoek dan contact met ons. Als je enthousiast bent over de Knowledge Base, dan kan je ons helpen door het te promoten. Wil je weten waaraan gewerkt wordt, kijk dan bij de projekten. Ben geintereseerd om bij één van onze online ontmoetingen aanwezig te zijn, kijk dan onder Sprint.

Dus blijf in contact en ik hoop dat je genoten hebt van de tour.


Vorige: Speciale Paginas <--- ---> Terug naar begin van de tour

De Communicatie Paginas:


VERTALINGEN - English (en) Nederlands (nl)

Communicatie Paginas

Welkom op de communicatie paginas van de JMEO Knowledge Base. Hier kan je contact met ons leggen en zien waaraan we gezamelijk werken als een team. Dus laten we contact leggen en delen wat we hier leren. Jouw kennis is van grote om gedeeld te worden.

Samenwerken en Communiceren

Claudia.png
Help pages
Projecten
Projecten
Contact
Contact
Sprint
Sprint
Conferenties
Conferenties
Promo's
Promo's

Prikbord

Nieuws

Pin 1.png
April 2014
Statistieken

Voorspelling JMEO Knowledge Base 2014.

Waar zal de JMEO Knowledge Base zijn aan het einde van dit jaar? Met de laatste update van de statistieken hebben we ongeveer een idee. De gemiddelden laten ons zien dat we elk jaar gegroeid zijn met ongeveer met 100 paginas, 60 nieuwe gebruikers, 300.000 maal bekeken en meer dan 2000 bewerkingen. Halen we dat dit jaar weer of gaan we er zelfs aan voorbij?

Dit jaar had een langzame start tot nu toe. Maar het is niet nodig om zoveel naar de cijfers te kijken. De website heeft verbetering nodig. Tot nu toe is dat wat het meeste goede cijfers en positieve reacties gegeven heeft. Voor meer over statistieken kijk hier

Maart 2014
Books.JPG

Schoonmaak van de JMEO Bibliotheek.

De boeken werden stoffig en er waren een aantal bewerkingen nodig. Met tevredenheid kan het nu gezegd worden dat het er een stuk beter uitziet. Natuurlijk is de Bibliotheek nooit stof vrij en er komen steeds meer boeken op onze planken te staan.Voor meer over onze Bibliotheek...

Ontmoetingen

Pin 1.png
Sprint!
Sprint
Volgende Sprint: Nog niet gepland.
Laatste Sprint was: KnowledgeBase Spring 2012 (Engels).

KB bijeenkomst via skype met AfriCom: YWAMKnowledgeBase:Meeting-12-10-2012 (Engels).

Pin 1.png
Conferenties
Conferenties
A workspace for collaboration flowing out of WELC 2012 in London, February (Engels).

Algemene Berichten

Pin 1.png
Algemene Communicatie
Bijeenkomsten - dit is waar we onze maandelijkse bijeenkomsten bijhouden om de Knowledge Base te verbeteren. Iedereen is welkom. Er is geen hierarchie. Dit is jouw KB, kom erbij en help ons om het te verbeteren! (Engels).
Lees onze maandelijkse Nieuwsbrief (Engels).
Veel gestelde vragen (Engels).
Het creeëren van functionele online gemeenschap rond de Knowledge Base (Engels).


Vertel jouw verhaal! Waarom gebruik of bewerk jij de JMEO KB? Doe mee met de Gezichten van de KB.
Kevin180x180.jpg

Kevin Colyer

"Ik begon de Knowledge Base omdat ik gepassioneerd ben voor alle JMEOers om veel kennis en ervaring tot hun beschikking stellen. Zodat zij alles hebben wat nodig is om te bouwen aan Gods Koninkrijk."