NL/Jeugd Met Een Opdracht

From YWAMKnowledgeBase
(Redirected from Jeugd Met Een Opdracht)
Jump to: navigation, search
VERTALINGEN - English (en) Deutsch (de) español (es) français (fr) हिन्दी (hi) 한국어 (ko) Nederlands (nl) português (pt)
» Hoofdpagina 
Kblogo-blue3.png
Jeugd met een Opdracht

Jeugd Met Een Opdracht (JMEO) is een zendings beweging van Christenen uit alle uithoeken van de wereld. Die er met vele verschillende achtergronden en kerken (Protestant, Katholiek, Orthodox, Evangelisch, enz), die ervoor gekozen hebben om samen te werken en daarmee in woord en daad het levensveranderende geloof uit te dragen in Jezus. Begonnen in 1960 met Loren Cunningham en vele andere enthousiaste jongeren (nu ouder, maar nog steeds jong in 't hart!)

We streven er naar op relevante en creatieve wijze ons geloof te delen, om te zorgen voor zowel armen als behoeftigen, om te werken voor vrede in gemeenschappen en om andere Christenen te onderwijzen om op gelijke wijze te handelen.

YWAM.org is de belangrijkste website van onze internationale beweging. Voor meer zie www.ywam.org. Onze belangrijkste verklaring omtrend geloof en waarden kan op deze site hier gevonden worden: JMEO Geloofs Verklaring. Voor een verdere beschrijving van JMEO is er ook een pagina op Wikipedia: JMEO op Wikipedia.