YWAMKnowledgeBase:NL/Nieuws

From YWAMKnowledgeBase
(Redirected from JMEOKnowledgeBase:Nieuws)
Jump to: navigation, search
VERTALINGEN - English (en) Nederlands (nl)
» Hoofdpagina » Nieuws 2015 » Nieuws 2014 » Nieuws 2013 
Let It Rain2.JPG
Nieuws

Op de Hoofdpagina hebben we speciale hoek om het nieuws te delen. Dit kan van alles zijn: wat gerelateerd is aan de website, met JMEO in het algemeen of aan onderwerpen die te maken hebben het Nieuws van vandaag.

Iedereen kan nieuws plaatsen op deze pagina. Binnenkort maken we een template die dat makkelijker kan maken. Dus kom gauw terug.

Bekijk ons nieuws van nu of uit het verleden:

Recent Nieuws:

We hebben je nodig

YWAMKB Zoom.jpg
De JMEO Knowledge Base zag een goed jaar en een slechte. Goed omdat we veel bezoekers hadden, wat aangeeft dat er best veel gezocht is naar kennis op deze website. Slecht omdat we als team veel moeilijkheden ondervinden. 't Is best vreemd maar als team functioneren we buiten JMEO. Eén van ons is bezig voorganger te worden, de ander loopt rond als postbode en de laatste is bezig met verhuizen. Echt vreemd, maar zo is 't nu éénmaal en ook niet makkelijk te veranderen (Ik heb 't geprobeerd, maar het lukte niet).

Op deze manier missen wij als team wel de verse inbreng die veel van jullie JMEOers ontvangen. Natuurlijk willen we ons blijven inzetten om een geweldige website te bouwen, maar we hebben jullie nodig. Houd je van de bediening (ministry) waar je deel van uitmaakt? Heb je veel plezier van jouw school? Heb je vandaag of eerder een geweldige ervaring met God ervaren? En wil je graag die kennis die je ontvangen hebt delen, nou.. deel het hier. De KB heeft ruimte genoeg. Heb je hulp nodig, een vraag of een bemoediging voor het team, stuur dan een e-mail naar dit teamlid van de JMEO KB: Post voor het JMEO KB Team

Dank voor jullie ondersteuning en bezoek.

Het JMEO KB Team

Oud Nieuws:

Nieuws 2017

Nieuws 2016

Nieuws 2015

September
Facebook icon.jpg

Fans op Facebook

Het is geweldig om te zien hoeveel nieuwe fans de groep op Facebook heeft gekregen in het afgelopen jaar. Van een kleine 150 aan het begin van 2014 tot ruim 1100 fans. En dat zonder extra promotie vanuit de kerngroep van de JMEO Knowledge Base. Hierbij willen we juist die mensen bedanken die hun duim omhoog hebben gestoken naar de KB en anderen ook hebben gestimuleerd om dat te doen. Het betekent heel veel voor ons. Link naar onze fanpagina op Facebook

Nieuws 2014

Augustus
1000.png

Eén Duizend Paginas

Een zaadje was geplant, wat groeide en groeide en groeide. Nu is het een grote boom met meer dan 1000 paginas. En de KB gaat door met groeien.

Juni
YWAM Kick off.png

De hele wereld kijkt naar de bal. Deze komende week kijken vele mensen via hun TV naar wat hun team gaat doen. Wanneer we dat doen kijken we ook naar de natie waar het tournooi gespeeld wordt: Brazilië. Wat gebeurt daar naast het voetbal? Wat is JMEO(YWAM/JOCUM) aan het doen bij deze spelen? Nou, dat kan je hier volgen:

www.ywamkickoff2014.com

En wanneer je niet de mogelijkheid had om naar de wedstrijden te gaan, dan is er over twee jaar een andere mogelijkheid tijdens de Olympische Spelen:

www.rio2016.com

Meer hierover op de KB

April
900.png

900 Paginas

Met de hulp van 20+ nieuwe naar het Nederlands vertaalde paginas is de Knowledge Base uitgegroeid naar 900 in totaal. Deze groei zet nog even door met het vertalen van nog meer artikelen.

Recent is er ook een begin gemaakt met Hindi en over het vertalen in het Portugees wordt over onderhandeld. Misschien dat onze lezers ook geintereseerd zijn om als vrijwilliger hier aan mee te werken. Laat van je horen als je mee wilt doen: Stuur een mailtje.

Nieuws 2013

Maart
Bidden voor Paus Franciscus

Bij deze bijeenkomst is Loren Cunningham in gesprek met Alejandro Rodriguez over zijn connectie met Jorge Bergoglio (nu de Paus Franciscus I). Aan het einde van deze bijeenkomst werd er gebeden voor de nieuwe Paus en zijn bediening.


Simple Wiki.jpg

Schrijven in Wiki

Het is makkelijk en nu is het nog makkelijker. Er is veel werk ingestopt, maar we zijn blij om het resultaat te presenteren: Schrijven in Wiki. Met het basis materiaal kan je al een hele pagina schrijven en met het materiaal voor gevorderden zijn er al meer trucs uit te halen. Binnenkort meer, o.a. hoe je kleuren kunt gebruiken op je pagina.