NL/Hoofdpagina

From YWAMKnowledgeBase
(Redirected from Hoofdpagina)
Jump to: navigation, search
VERTALINGEN - English (en) Deutsch (de) español (es) français (fr) हिन्दी (hi) 한국어 (ko) Nederlands (nl) português (pt)
Welkom bij de JMEO Knowledge Base
De plek voor Jeugd Met Een Opdracht om ervaring te delen en te leren van elkaar.
Help ons om nieuwe paginas te beginnen, te corrigeren of uit te breiden. We hebben op dit moment 64 artikelen.

We hebben je nodig

YWAMKB Zoom.jpg
De JMEO Knowledge Base zag een goed jaar en een slechte. Goed omdat we veel bezoekers hadden, wat aangeeft dat er best veel gezocht is naar kennis op deze website. Slecht omdat we als team veel moeilijkheden ondervinden. 't Is best vreemd maar als team functioneren we buiten JMEO. Eén van ons is bezig voorganger te worden, de ander loopt rond als postbode en de laatste is bezig met verhuizen. Echt vreemd, maar zo is 't nu éénmaal en ook niet makkelijk te veranderen (Ik heb 't geprobeerd, maar het lukte niet).

Op deze manier missen wij als team wel de verse inbreng die veel van jullie JMEOers ontvangen. Natuurlijk willen we ons blijven inzetten om een geweldige website te bouwen, maar we hebben jullie nodig. Houd je van de bediening (ministry) waar je deel van uitmaakt? Heb je veel plezier van jouw school? Heb je vandaag of eerder een geweldige ervaring met God ervaren? En wil je graag die kennis die je ontvangen hebt delen, nou.. deel het hier. De KB heeft ruimte genoeg. Heb je hulp nodig, een vraag of een bemoediging voor het team, stuur dan een e-mail naar dit teamlid van de JMEO KB: Post voor het JMEO KB Team

Dank voor jullie ondersteuning en bezoek.

Het JMEO KB Team

NIEUW - binnenkort
Saint.Arnoud.jpg
Arnoud "Ik schrijf op de JMEO Knowledge Base omdat graag zie dat anderen verder komen in hun roeping en bediening. Ik houd ervan om hen er gewoon er te voor zien gaan. Ga dus! Naar alle uithoeken van deze wereld en kom terug om te delen aan de volgende generatie wat je geleerd hebt. Geef God alle eer, dat is alles."

We hebben het plan om artikelen te vertalen om het beschikbaar te maken voor niet-engels sprekenden. Wil je mee helpen met vertalen? Of als je een JMEO artikel hebt deel het met ons hier.

Flag Dutch.png Flag UK.png Flag French.png Flag German.png
(64) (1200+) (47) (13)
Nederlands Engels Frans Duits
Flag Spanish.png Flag Portuguese.png Flag Korean.png Flag India.png
(26) (24) (7) (14)
Spaans Portugees Koreaans Hindi

Als je iets niet kan vinden wat je zoekt op de Knowledge Base dan is het mogelijk dat er nog geen artikel over geschreven is. Hieronder kan je heel makkelijk een nieuw artikel beginnen door de naam van je pagina in te vullen en op de Begin Nieuw Artikel te drukken.

Orange Car.jpg
Movie Crew.jpg
De JMEO Knowledge Base is ondersteund en geadministreerd onder JMEO in Brussel en is een internationale bediening van Jeugd Met Een Opdracht